GTST-blog: Doorgedraaide Ludo stort zich in een ongeluk
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Doorgedraaide Ludo stort zich in een ongeluk

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het is echt nog lang niet goed met Ludo. Hij stoot iedereen maar van zich af en is zichzelf totaal niet. Dat heeft nog altijd te maken met de tijd op het booreiland. Het gevolg daarvan is een trauma voor het leven. Vooral Janine moet het vaak ontgelden. 

Zo probeerde ze om Anton op Ludo af te sturen. Dat plan is ook niet helemaal gelukt. Het zorgde weer voor de nodige spanningen tussen de twee geliefden. Volgens Ludo was het een verstandig idee dat ze even uit elkaar zouden gaan. Voor Janine natuurlijk een klap in het gezicht. Hoe heeft het nu allemaal zo ver kunnen komen? 

De ruzie is zo heftig dat Ludo het huis verlaat. Volgens Janine hoeft hij niet meer terug te komen. Was het een wake-up call? Heeft het Ludo de ogen geopend? Hij zette zijn zinnen op een ritje met de auto. Alleen is dat wel een goed plan? Qua concentratie heeft Ludo nog veel in te halen. Zijn gedrag heeft angst veroorzaakt bij zijn kleinkinderen. 

Dat Ludo hulp nodig heeft staat vast. Alleen wanneer gaat Ludo dat zelf inzien? Moeten er echt eerst ongelukken gaan gebeuren? Laat dat nu net de insteek zijn van het verhaal. Ludo geeft vol gas in zijn auto. Op een gegeven moment sluit hij zijn ogen. Wat gaat er gebeuren? Een aanrijding lijkt niet meer te voorkomen.

Welke gevolgen zal dat met zich mee gaan dragen? Zullen er meer personen bij betrokken raken? Het is te hopen voor iedereen dat het goed afloopt. Want iedereen is net zo blij met de terugkeer van Ludo. Het zou toch intens jammer en verdrietig zijn als hij nu alsnog Meerdijk verlaat. Laten we niet op de zaken vooruitlopen. Maar spannend is het wel. 

Op de hoogte blijven over GTST én gezellig meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!