Thuisopdracht LEGO Masters: Ben jij die nieuwe LEGOnardo DaVinci of Van LEGOgh?
Bron: Instagram

Thuisopdracht LEGO Masters: Ben jij die nieuwe LEGOnardo DaVinci of Van LEGOgh?

Geschreven door Ganpat Berrevoets Laatste update:

Elke week worden de kijkers van LEGO Masters uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest spectaculaire LEGO-bouwwerken. Deze week was de opdracht: bouw je eigen fantasie kunstwerk.

Amy en Luuk hebben een geweldig fantasiekunstwerk gemaakt! Er zit ook werkelijk een leuk bedacht verhaal bij. Kunstwerken in een kunstwerk en dat samen vormt een toffe speelset!

De nieuwe LEGOnardo DaVinci is Jeroen met zijn LEGO Laatste Avondmaal. Met name de achtergrond zit uitermate goed in elkaar. Hij heeft werkelijk diepte gecreëerd in zijn kunstwerk en die diepte zit zelfs in het landschap dat door de ramen achterin te zien is.

Eekel1984 is de nieuwe Mondriaan. Erg leuk gedaan met die minifiguren die het noppendoek aan het spuiten zijn. Dit maakt het geheel erg levendig!

Liam is duidelijk een Barcelona fan en heeft zich dus als zodanig ook geportretteerd. Eerlijk is eerlijk, het is hem heel goed gelukt!

Siem heeft echt alle Duplo uit de kast gehaald en heeft er een hele sculptuur van gemaakt. Deze reuzenvis zou mooi in de kamer of in de hal kunnen staan. Het kleurverloop is heel goed gekozen. 

Ook de Dots van Tara mogen niet ontbreken, want ook daarmee kan men mooie kunstwerkjes maken. Deze nieuwe LEGO lijn is aardig in trek bij de meiden. 

Marcel van Buijten showt trots het LEGO schilderij van zijn zoon Stijn. Hij is er zeker goed in geslaagd om Panchito uit Donald Duck met smalle plates te maken. 

Maarten van Dillen is toch echt de winnaar met zijn portret van Ella. Deze zou tijdens de eerste opdracht bij de afgelopen LEGO Masters heel hoog geëindigd zijn. We zien Ella werkelijk terug in het mozaïek en het kleurgebruik is heel vrolijk. Van harte gefeliciteerd!

Jouw bouwwerk hier volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen LEGO-creaties in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!