Big Brother 2021: Nominatie koningskoppel Jill en Thomas was opmerkelijk
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: Nominatie koningskoppel Jill en Thomas was opmerkelijk

Geschreven door Pim van Dinten Laatste update:

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother. 

Deze week zagen we hoe de nieuwe huismeester zelf de dupe werd van zijn eigen regels. Was er opnieuw geld te verdienen voor de pot en was er weer een spannende live-uitzending met een spraakmakende exit. 

Buiten slapen

Deze week was Mike de nieuwe huismeester. De huisregels die hij heeft bedacht waren dat hij iedere ochtend samen m et een andere bewoner het ontbijt zou verzorgen. Daarnaast was de lunch of het diner volledig veganistisch zijn en wordt er weer gedanst. Elke avond moesten er 1 of 2 verschillende bewoners een dansje opvoeren voor de rest van de groep. Wie zich niet aan zijn regels hield, moest voor straf ‘s nachts buiten slapen op een opklapbed. Helaas had Mike de regels zelf niet zo goed onthouden, want hij serveerde worstenbroodjes tijdens een veganistische lunch. Dit liet Big Brother niet gebeuren: Mike mocht een nacht buiten doorbrengen. Goed bedacht van Big Brother. Die had hij niet aan zien komen. 

50 dagen Big Brother 

Tijd voor een feestje deze week. De eerste 50 dagen Big Brother zijn namelijk voorbij. De bewoners krijgen hierdoor een feestje aangeboden. Tijdens het feestje geeft Mike aan dat hij Naomi wel ziet zitten. Jill daarentegen geeft aan dat ze onder de indruk is van DJ Matt. Gevolg: ze belanden samen in bed. Op internet is te lezen dat er wel veel gefriemeld werd. Wat er wel of niet is gebeurd zullen alleen zij weten. Wat we wel weten is dat Matt de volgende dag een zuigzoen in zijn nek had staan.

BFF’s uit elkaar 

Deze week hebben de bewoners beslist dat Thomas en Jill genomineerd zijn. Een opmerkelijke beslissing, want hierdoor worden de BFF’s uit elkaar gehaald. Het tactisch stemmen is dus nog niet voorbij, maar lijkt steeds erger te worden. Tijdens de liveshow, waarin Peter Van de Veire ontbrak vanwege koorts, werd bekend gemaakt dat Thomas na 55 dagen helaas het huis moest verlaten. Dit tot groot verdriet van Jill. Er zijn nu nog maar twee bewoners van het eerste uur over, namelijk Liese en Naomi. 

Ik ben benieuwd wie er volgende week op de nominatielijst staan. Persoonlijk verwacht ik dat Mike een goede kans maakt. Het lijkt erop of Mike flink aan het stoken is in de groep en ik verwacht dat dit volgende week zijn tol eist.