Must-see van Lakshmi: ‘Op veel vlakken taboedoorbrekend’
Bron: Kim Balster & Netflix

Must-see van Lakshmi: ‘Op veel vlakken taboedoorbrekend’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Zie je door alle streamingdiensten de pareltjes niet meer? Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle geeft elke week een bekende Nederlander aan Showbizznetwork.nl een inkijkje in zijn of haar kijklijst. Vandaag komt de must see-tip van zangeres en Wie is de Mol?-kandidaat Lakshmi.

Kijk je veel Netflix, Videoland, etc.?

Medium. Modern Family is echt mijn comfort serie. Het staat vaak op de achtergrond aan als ik aan het werk ben. Ik vind de stemmen zo rustgevend, wat misschien gek is want er wordt nogal wat in afgeschreeuwd.

Welke serie kijk je momenteel?

Ik ben net klaar met de Netflix-serie Ratched. Ratched is echt een hele toffe serie, met supermooie beelden en een spannend verhaal.

Ben jij een fanatieke bingewatcher?

Mijn spanningsboog is te kort om echt een serie te bingewachten. Ik kijk hooguit twee afleveringen achter elkaar. Met één kleine uitzondering: The Office. Daar kan ik wel echt gênant veel van achter elkaar kijken.

In welke serie of film zou jij zelf willen spelen?

Hermoine in Harry Potter. Gestoorde en freaky avonturen beleven én kunnen toveren.

Welke serie of film vind jij een échte must-see?

Dat is de serie Please Like Me op Netflix. Het is ontzettend menselijk, met herkenbare struggels en gebeurtenissen en veel humor. Juist omdat het zo menselijk is lijkt het mij voor iedereen goed om dit te zien. Het is op veel vlakken taboedoorbrekend.

Op de hoogte blijven van alle releases? Word lid van onze film & serie-groep op Facebook!