Streamen of skippen: 'Disneys Soul is een kinderfilm voor volwassenen'
Bron: Disney

Streamen of skippen: 'Disneys Soul is een kinderfilm voor volwassenen'

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Het aanbod van streamingdiensten groeit met de dag. Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle vertelt Showbizznetwork.nl je elke week welke nieuwe films en series je zeker moét streamen en welke je gerust kan skippen. Vandaag bespreekt Vincent Soul.

Disney+ is tegenwoordig echt dé bingewatch plek to be. Ze gaan steeds meer de concurrentie aan met Netflix, nu ze hebben aangekondigd nog veel meer series, films en shows voor volwassenen te plaatsen. Een van de nieuwste films van Disney is Soul: een animatiefilm die is geproduceerd door Pixar.

In Soul volgen we de muziekleraar Joe die er van droomt om jazzmuzikant te worden. Als hij op een avond de kans krijgt om zijn droom waar te maken krijgt hij een ongeluk. Zijn ziel verlaat zijn lichaam en gaat naar het hiernamaals waar hij veel moeite moet doen om terug te keren naar de aarde.

Wanneer je denkt dat de animatieseries van Disney vooral gericht zijn op kinderen heb je het mis. Ook voor volwassenen is het een goede serie met een mooi verhaal. Het is voor jonge kinderen misschien moeilijk om te begrijpen, maar ook een mooi moment om dingen te leren. De film zet je ook aan het denken: wat gebeurd er na je dood? En wat gebeurd er voordat je geboren wordt?

Op de hoogte blijven van alle releases? Word lid van onze film & serie-groep op Facebook!