GTST-blog: Ineens staat Nina schaakmat
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Ineens staat Nina schaakmat

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het leek allemaal zo’n mooi plan. Nina, Amelie en Billy samen tegen Richard. Helaas leek het plan van Billy en Richard uit te komen. Janine kwam erachter dat de twee samenspannen. Maar wat zijn ze nu van plan? Richard wil wraak op de familie Sanders. Allemaal om dat bewuste schilderij waardoor Ludo nu spoorloos is. 

Billy had het zo goed bedoeld. Ze wilde een aantal schilderijen veilen. Het opgeleverde geld zouden ze dan onder drie verdelen. Nina had vooral geld nodig voor het veilinghuis van haar vader. Want de kosten liepen op en de inkomsten terug. Het was ook te mooi om waar te zijn. Billy had precies wat ze wilde: wraak op de familie Sanders én het veilinghuis van Ludo. 

Om het allemaal nog erger te maken ging Richard langs bij Amelie. Hij dreigde om Amir iets aan te doen. Zij zou schuld moeten bekennen. Helaas voor Richard laat Amelie zich niet chanteren. Maar als het om Amir gaat… Richard heeft al eens eerder Amir te pakken gehad. Nina en Amelie staan met de rug tegen de muur. 

Nina heeft nog een plan B. Ze doet alsof ze Amelie verdenkt van het verdwenen geld. Maar Billy wil haar geld en snel ook. De druk wordt aardig opgevoerd. Nog even en Nina moet het veilinghuis van haar vader verkopen. Het wordt nu echt de hoogste tijd dat Ludo terugkeert naar Meerdijk. Want hij kan wellicht de boel gaan redden.

Even leek het erop alsof Ludo gevonden zou worden. Zijn kraai, met een boodschap, wist het vaste land te bereiken. Maar nog niemand heeft de boodschap van Ludo gelezen. Zou het dan eindelijk snel gaan gebeuren? De familie Sanders heeft Ludo nu heel hard nodig. Want nog even en Billy en Richard hebben hun zin. Of gaat iemand daar een stokje voor steken?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.