Mollenjacht: Is de jumpsuit van Marije Knevel een aanwijzing?

Mollenjacht: Is de jumpsuit van Marije Knevel een aanwijzing?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het 21ste seizoen van Wie is de Mol is begonnen! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Marije heeft wel een hele interessante jumpsuit aangetrokken voor deze opdracht. Jaap Smit denkt dat dit misschien wel een aanwijzing zou kunnen zijn. 

Florentijn draagt deze aflevering zijn pet wel heel toevallig. Zou ome Willem misschien wel zijn rolmodel zijn?

Het opvallende moment van Joshua en Splinter. Zou dit echt potentie hebben op een bromance? Of maakt misschien één van deze kandidaten wel een bondje met de mol. Dan kunnen we het misschien wel mol-bromance noemen.

Deze twitteraar maakt even een leuk grapje over ons buurtland België. Een grapje over de grens moet kunnen toch?

Onze geliefde Ron van het jubileumseizoen wordt ook weer genoemd. Ons gezicht stond eigenlijk precies hetzelfde toen de opdracht werd uitgelegd.

Joshua dacht even slim te zijn en een joker te kunnen bemachtigen. Maar helaas dat mocht niet zo zijn. Want hij was afgeschoten door een geblinddoekte ballerina. Ai!

En tot slot een hilarische tweet over Renée. Het is nog maar aflevering 2, maar de manier waarop Renée dit spel speelt is echt helemaal geweldig.