Vanavond op tv: Paul de Leeuw viert coronaproof pakjesavond met Sinterklaas
Bron: RTL / Olivier Thijssen

Vanavond op tv: Paul de Leeuw viert coronaproof pakjesavond met Sinterklaas

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Paul de Leeuw gaat vanavond samen met Sinterklaas het land door om mensen thuis te verrassen met bijzondere cadeaus. Nu de mensen door het coronavirus niet naar de studio kunnen komen, gaan Paul en Sinterklaas naar de mensen toe. Met een speciale bus trekt het gelegenheidsduo heel Nederland door.

De hele uitzending staat in het teken van verrassingen en cadeaus. Ook Sinterklaas wordt verrast. In de studio komen onder andere Enzo Knol, Rolf Sanchez en Orgel Joke langs om de verjaardag van de Sint te vieren. Ook gaat Paul op zoek naar een nieuwe Sinterklaas, mocht de Goedheiligman corona oplopen.

Heerlijk avondje voor Sinterklaas

Ook Sinterklaasjournaal-presentatrice Dieuwertje Blok viert vanavond de verjaardag van de Goedheiligman. Voor het tweede jaar oprij zet Dieuwertje samen met de Hoofdpiet de Sint zelf in het zonnetje. In het Spoorwegmuseum in Utrecht wordt Sinterklaas verrast met cadeaus, spelletjes en optredens.

Dieuwertje en Hoofdpiet worden dit jaar geholpen door hulp-Sinterklazen Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk en Gluurpiet Frank Evenblij. Kinderkoor Kinderen voor Kinderen treedt op en minister Ferd Grapperhaus, Famke Louise, Philip Freriks, Britt Dekker en Tim den Besten komen ook op bezoek.

Sint & Paul Pakken Uit! is vanavond om 21:30 uur te zien bij RTL4. Heerlijk avondje voor Sinterklaas is daarvoor, om 20:30 uur, te zien bij BNNVARA op NPO 1.