GTST-blog: Ludo leeft nog, maar hoe nu verder?!
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Ludo leeft nog, maar hoe nu verder?!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Eindelijk was daar het langverwachte antwoord. Ludo is nog in leven en maakt het naar omstandigheden goed. Nadat de familie Sanders afscheid nam van hun geliefde Ludo, ontwaakte hij juist op een onbekende plaats. Wat was er nu toch gebeurd met de zakenman van Meerdijk? Na een fikse woordenwisseling met zijn kleinzoon Valentijn werd hij overboord geslagen. 

Wonder boven wonder wist Ludo in leven te blijven. Maar hoe hij zichzelf wist te redden is nog een groot raadsel. Hoe kon het zijn dat niemand hem heeft gevonden? Het blijkt dat Ludo op een verlaten booreiland zit. Alleen weet niemand dat hij nog in leven is. Hoe komt hij nu toch weer naar huis?

Voor Janine was het een hele lastige periode. Ze verloor de liefde van haar leven. Hoe kon ze nu verder met haar leven? Wil ze überhaupt wel verder zonder Ludo? Naast de rouw om Ludo, is Janine ook in een ‘conflict’ geraakt met Richard. Hij wil wraak nemen op Janine en haar familie. Hiervoor heeft hij de hulp ingeroepen van Billy. Gaat zij hem echt helpen om de familie Sanders te ruïneren? 

Het wordt de hoogste tijd dat Ludo terugkeert naar zijn familie. Maar hoe komt hij van het booreiland af? Komt er snel hulp voor hem? Hoe gaat de familie reageren? Zij zullen dolgelukkig zijn om Ludo weer in de armen te sluiten. Hoe lang zal het nog gaan duren voordat het zover is? De tijd zal het leren. Feit is wel dat Ludo nog leeft en nog lang niet klaar is met Meerdijk. 

Janine kan de hulp van Ludo meer dan gebruiken. Zeker in de strijd tegen Richard en Billy. Hoe gaan die twee reageren wanneer zij Ludo weer zien. De shock zal voor Meerdijk zeer groot zijn. Voor de familie Sanders kan het niet snel genoeg gebeuren. Ook al is Ludo dan doodverklaard. Hij is nog springlevend en klaar voor een terugkeer naar Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.