GTST-blog: Pesters van Demi slaan volledig door
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Pesters van Demi slaan volledig door

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het leek zo goed te gaan met Demi. Ze werd op school gepest. Er leek maar geen einde aan te komen. Dankzij ingrijpen van Julian en Saskia werd het pesten gestopt. Tot deze week: ineens werd Demi weer getroffen door de pestgroep. Ze wordt bedreigd door een klasgenoot. Als ze geen werkstuk inlevert, dan loopt het slecht af met de winkel van Julian. 

Nadat Demi alles op alles zette om het werkstuk af te leveren. Maar dat was voor de klasgenoot niet voldoende. Hij zette zijn dreiging om tot iets ergers. Hij heeft de winkel van Julian compleet vernield. Meteen gaan bij Demi alle alarmbellen af. Wat moet ze nu gaan doen? Moet ze haar ouders inlichten? Ze probeert met haar moeder te praten, maar raakt volledig overstuur. 

Ondertussen is Ilias volledig in de war. Hij denkt dat het gedrag van Julian de puinhoop in de winkel heeft veroorzaakt. Marwan denkt er compleet anders over. Ze hebben geen idee wat er allemaal speelt bij de familie Verduyn. Wanneer Saskia met haar man belt, komt hij meteen naar huis. Saskia en Julian zijn in shock als ze het verhaal van Demi horen. 

Ze willen dat het pesten stopt. Julian wil verhaal gaan halen bij de klasgenoot van Demi. Het dreigt volledig uit de hand te lopen. De sfeer is behoorlijk grimmig aan het worden. Gaat het weer uit de hand lopen? Net zoals vroeger met Merel? Kan Julian zich inhouden of draait hij volledig door? Het pesten blijft een belangrijke rol spelen in het leven van Demi? Gaat het allemaal wel goed aflopen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur bij RTL 4.