Danny Ghosen maakt nieuwe tweeluik voor NPO3
Bron: NTR

Danny Ghosen maakt nieuwe tweeluik voor NPO3

Geschreven door Pieter Jongsma

Journalist Danny Ghosen is eind november te zien met een nieuwe tweeluik. In de tweeluik Danny & The Brotherhood duikt Danny in de wereld van Sin Miedo. In twee delen zien we hoe Ghosen kennismaakt met de club, deze is ontstaan nadat motorclubs als de Hell’s Angels, No Surrender en Satudarah verboden werden. Ghosen weet, net als in zijn programma Danny Op Straat, deuren te openen die voor anderen gesloten blijven.  

Nu een aantal grote motorclubs verboden zijn, kruipt het club-bloed waar het niet gaan kan. Oud-leden van de motorclubs én nieuwe leden verenigen zich nu als nieuwe ‘brotherhoods’. De mannen van ‘Sin Miedo’ delen met Danny wie ze zijn en waarom de brotherhood zo belangrijk voor ze is.  

Ghosen: “Het OM was zo trots dat het eindelijk gelukt is om grote motorclubs te verbieden. Maar wat je nu ziet is dat het leidt tot versplintering. En deze nieuwkomers zijn keihard bezig om mensen te rekruteren. In de afgelopen jaren zijn in Nederland allerlei brotherhoods en motorclubs uit de grond gestampt. De grote vraag is: Wie zijn deze nieuwe ‘Brotherhood’ leden? Wat houdt hun kameraadschap in? En waar staan ze voor?”

Danny & The Brotherhood is op maandag 23 november en maandag 30 november te zien bij NTR op NPO 3.