Zesde seizoen voor succesvolle serie Prison Break
Bron: FOX

Zesde seizoen voor succesvolle serie Prison Break

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het lijkt erop dat er een nieuw seizoen komt van de succesvolle serie Prison Break. Dat heeft acteur Dominic Purcell vandaag naar buiten gebracht via social media. Het vijfde en laatste seizoen was in 2017 te zien bij FOX en kwam in 2018 naar Netflix. Het was eigenlijk de bedoeling Prison Break uit vier seizoenen zou bestaan, toch kwamen de makers daar snel op terug.

De eerste seizoenen waren bij FOX enorm succesvol maar later zakte het programma in waarna FOX besloot de stekker eruit te trekken. Toch kwam er een vervolg en lijkt er nu alsnog een zesde seizoen te komen. Sinds het einde van de serie gingen er allerlei geruchten over een komst van een zesde seizoen. Dominic Purcell laat op een vraag weten via Instagram dat er definitief een vervolg komt.  

Ook acteur Wentworth Miller liet eerder al weten dat hij wel uitkijkt naar een zesde seizoen. “Michael werd herenigd met zijn geliefden in seizoen vijf, maar ik denk dat hij nog lang door zijn demonen zal worden achtervolgd. Hij kan paranoïde worden, gekweld door slapeloosheid en gaat misschien de duistere, illegale kant op.” Wanneer het zesde seizoen van de serie te zien zal zijn is niet duidelijk.