Linda Hakeboom presenteert aftershow Hit the Road
Bron: Talpa / William Rutten

Linda Hakeboom presenteert aftershow Hit the Road

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6 heeft Linda Hakeboom gestrikt voor een napraatshow van hun nieuwe talentenjacht Hit the Road. In de aftershow Hit the Roadstories praat Linda met de deelnemers van Hit the Road na over hun avontuur in de auto bij drivers Edsilia Rombley, Nick & Simon, Roel van Velzen en Gordon.

In de eerste aflevering van Hit the Roadstories biedt Linda een uniek kijkje achter de schermen van de nieuwe zangwedstrijd uit de koker van John de Mol. De week daarna beginnen de reguliere uitzendingen, waarin Linda de passagiers opvangt nadat zij bij de juryleden hebben gezongen.

Hit the Road is een nieuwe zangwedstrijd van SBS6, die zich afspeelt in de auto. Edsilia Rombley, Nick & Simon, Roel van Velzen en Gordon trekken met de auto het land in om overal passagiers op te pikken. Tijdens de rit delen de passagiers eerst hun verhaal, vervolgens zingen ze een nummer. 

Hit The Roadstories is vanaf deze week, iedere zaterdag, te zien op het YouTube-kanaal van SBS6. Hit the Road is vanaf zaterdag 5 september, wekelijks, om 21:30 uur te zien op SBS6.