Armin van Buuren maakt overstap van 538 naar Qmusic
Bron: Qmusic

Armin van Buuren maakt overstap van 538 naar Qmusic

Geschreven door Daniël Schalk

Armin van Buuren stapt over naar Qmusic voor een eigen radioprogramma. De wereldberoemde dj gaat bij Q de nieuwe hitlijst World Wide Club 20 met de twintig grootste wereldwijde clubhits presenteren. Qmusic gaat ook zijn radioshow A State Of Trance uitzenden, dat in 84 landen wordt uitgezonden.

De dj is blij met zijn overstap van het kwakkelende 538 naar commercieel marktleider Q. “Toen ik vorig jaar in the Qube stond en daarna bij de Top 40 Awards was, wist ik: dit is een leuke club! De afgelopen maanden ontstond zo het idee om samen dit nieuwe radioprogramma te lanceren”, aldus Van Buuren.

Programmadirecteur Dave Minneboo van Qmusic is blij dat hij na de Top 40 ook Armin heeft weggekaapt bij de grote concurrent Talpa. “Armin behoeft eigenlijk geen introductie, want hij is vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld. We zijn heel trots dat Armin ons dj-team komt versterken.”

World Wide Club 20 is vanaf 5 september, elke zaterdag tussen 22:00 en 00:00 uur, te horen op Qmusic. A State Of Trance is elke zaterdag van 01:00 tot 03:00 uur te horen.