Vanavond op tv: We Want More nadert einde met laatste halve finale
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: We Want More nadert einde met laatste halve finale

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De nieuwe zangwedstrijd We Want More van SBS6 nadert het einde. De laatste halvefinalisten krijgen vanavond de kans om een plek te bemachtigen in de finale van We Want More. De zangwedstrijd is deze laatste twee keer op zondagavond te zien, vanwege de herstart van de Champions League.

De halvefinalisten moeten niet langer alleen juryleden Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort overtuigen, maar ook 25 professionals uit de muziekindustrie. Volgende week strijden de beste kandidaten van dit seizoen in de grote finale om de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro.

Backstage worden de kandidaten bijgestaan door Dennis Weening, die sinds de halve finales is toegevoegd aan het presentatieteam. Naast Wendy van Dijk en Johnny de Mol geeft hij als derde presentator een kijkje achter de schermen en interviewt hij de kandidaten tijdens de uitzending en daarbuiten.

We Want More is deze zomer met wekelijks rond de 800.000 kijkers de grote kijkcijferhit van SBS6. De zangwedstrijd werd vanwege de uitbraak van het coronavirus eerst tweeënhalve maand uitgesteld, maar ging afgelopen juni alsnog van start. De eerste uitzendingen waren nog opgenomen voor de coronacrisis.

De laatste halve finale is vanavond, zondag 9 augustus, om 20:30 uur te zien op SBS6.