'Rik Felderhof werkt aan terugkeer Villa Felderhof'
Bron: Pixabay

'Rik Felderhof werkt aan terugkeer Villa Felderhof'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Presentator Rik Felderhof werkt aan een opvolger van zijn succesvolle programma Villa Felderhof. Dat laat de presentator weten in Veronica Magazine. Felderhof blikt in het blad terug op het programma dat hij vijftien jaar lang presenteerde. “Het was nooit mijn doel om dingen te ontfutselen of om mensen op een leugen te betrappen. Dat gaf de gasten het gevoel dat ze veilig vrijuit konden praten. Die gesprekken mis ik af en toe. Net zoals ik het mis om samen met een crew aan iets moois te werken”, bekent hij in Veronica Magazine.

Een terugkeer van het bekende programma ziet de presentator dan niet zitten. “Dat is me vaak gevraagd, vorig jaar zelfs nog. Wat ik nog wel zou willen, is naar Saint-Tropez om terug te kijken op de afleveringen. Bijvoorbeeld per locatie: dat je in een aflevering verschillende belangrijke scènes rond het zwembad ziet.”

Er zou een pilot worden opgenomen maar vanwege de uitbraak van het coronavirus laat dat nog op zich wachten.  “De kans is behoorlijk groot dat zo’n programma er nog eens komt. Sterker nog, het is dat het coronavirus uitbrak, anders waren we al naar Frankrijk afgereisd voor een pilot. Maar van uitstel komt geen afstel.”