SBS6 heeft primeur: weer publiek bij tv-uitzendingen
Bron: Talpa / Wessel de Groot

SBS6 heeft primeur: weer publiek bij tv-uitzendingen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6 staat als eerste televisiezender weer publiek toe bij haar tv-uitzendingen. De primeur is morgenavond bij de live-uitzending van de UEFA Champions League. Morgen wordt de UEFA Champions League hervat en in de studio bij presentatrice Hélène Hendriks is ook gewoon weer publiek welkom.

Via de website van Veronica Inside konden voetbalfans een plekje in het publiek bemachtigen. “Voor een echte UEFA Champions League-beleving kun je nu onder het genot van een hapje en een drankje de live-uitzending bijwonen”, staat op de website. Inmiddels zijn alle uitzendingen al uitverkocht.

In de studio in Hilversum worden de Champions League-wedstrijden becommentarieert door vaste analisten Johan Derksen, René van der Gijp en Wim Kieft. De presentatie wordt afgewisseld door Hélène en Wilfred Genee, die in de Champions League-uitzendingen weer oog in oog komt te staan met zijn VI-collega’s.

De Champions League wordt morgen hervat met de achtste finales. Het duel tussen Manchester City en Real Madrid is vrijdag live te zien op SBS6, dat de Champions League overneemt van zusterzender Veronica. Talpa heeft besloten om het prestigieuze voetbaltoernooi naar hun hoofdzender te verhuizen.