Net5 met nieuwe seizoenen populaire kookprogramma's
Bron: Net5

Net5 met nieuwe seizoenen populaire kookprogramma's

Geschreven door Pieter Jongsma

Net5 komt vanaf eind deze maand met nieuwe afleveringen van de kookprogramma's My Kitchen Rules en MasterChef Austratlie. Dat heeft de tv-zender woensdag laten weten. 

Ook in het nieuwe seizoen van My Kitchen Rules strijden tien teams van twee personen tegen elkaar waarbij ze hun huis transformeren tot een restaurant voor één avond. Echter, dit keer gaat het om vijf voormalige My Kitchen Rules winnaars en vijf nieuwe teams De uiteindelijke winnaars gaan dit seizoen niet door naar de My Kitchen Rules keuken, maar naar de keuken van een restaurant in Sydney waar zij een viergangen menu moeten bereiden. Dit alles onder leiding van chefs Pete Evans, Manu Feildel en Colin Fassnidge.

Masterchef Australië heeft dit jaar een nieuwe jury die bestaat uit Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen en maar liefst 24 populaire oud kandidaten. Nog nooit lag het niveau vanaf het begin zo hoog en nog nooit was MasterChef Australië zo spectaculair. Daarnaast brengt wereldster Katy Perry een verrassingsbezoek aan de studio als gast jurylid. 

Vanaf maandag 31 augustus, van maandag tot en met vrijdag, om 18.30 uur My Kitchen Rules en om 19.30 uur MasterChef Australië bij Net5