Opnames nieuw seizoen GTST begonnen
Bron: RTL

Opnames nieuw seizoen GTST begonnen

Geschreven door Daniël Schalk

De opnames voor het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden zijn begonnen. Twee maanden geleden werden de opnames van GTST vanwege het coronavirus stilgelegd, maar er worden inmiddels weer opnames gemaakt. Dat bevestigen RTL en producent EndemolShine tegenover Showbizznetwork.nl.

Het Instagram-account Hartje Vijf plaatste afgelopen donderdag een foto van een filmsetting, met het bericht dat er in hun wijk Vijfhoek in Haarlem opnames worden gemaakt voor GTST. “Het gaat alleen om sfeerbeelden. Geen scenes met acteurs”, zegt een woordvoerder van RTL tegen Showbizznetwork.nl.

Een woordvoerder van producent EndemolShine legt uit dat het gaat om zogenoemde stockbeelden van huizen. De opnames met acteurs liggen nog altijd stil. Doordat de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden met de acteurs al lange tijd stilliggen, stopt het huidige seizoen al op donderdag 28 mei.

Of Goede Tijden Slechte Tijden vanwege de vroege zomerstop op donderdag 28 mei eerder terugkeert dan normaal, is niet bekend. Meestal begint de populaire soap van RTL4 pas weer in september, maar het Instagram-account Hartje Vijf meldt dat hun wijk in augustus op televisie te zien zal zijn.