Bouwen met Lego blokjes blijft populair: Lego Masters scoort 1,3 miljoen kijkers
Bron: RTL

Bouwen met Lego blokjes blijft populair: Lego Masters scoort 1,3 miljoen kijkers

Geschreven door Sebastiaan Boers

Mensen kijken uit naar de zaterdagavond van RTL 4. Het was om 20.00 uur namelijk de hoogste tijd voor aflevering drie van Lego Masters. Er werden weer bijzondere creatief gebouwd met de welbekende steentjes. In totaal schakelden er 1,3 miljoen mensen in voor Lego Masters. Dat zijn er iets minder dan een week eerder. Toen gekeken er namelijk 1,4 miljoen mensen. Met de huidige kijkcijfers staat Lego Masters op plek twee in het kijkcijferoverzicht. 

Direct na Lego Masters stond Robert ten Brink klaar. Zijn All You Need Is Love mag simpelweg niet gemist worden. Rond de klok van half tien zaten 1,1 miljoen mensen weer klaar. Er kwamen weer allemaal lieve berichten aan bod. Zo waren daar die zusjes die hun opa en oma in het zonnetje willen zetten. Dat leverde ontroerde beelden op. 

Met de 1,1 miljoen kijkers moest Robert de mannen van Even tot hier, voor zich laten. Jeroen en Niels zijn terug met een gloednieuw seizoen. De eerste aflevering kon rekenen op 1,2 miljoen kijkers. Even daarvoor moest de Grote Generatieshow het met minder kijkers doen. In totaal keken er 1,0 miljoen mensen naar de spelshow van Sophie Hilbrand. Een week eerder keken daar nog 1,2 miljoen mensen naar. 

SBS6 mag zich gelukkig prijzen met Jeroen van der Boom. Zijn talkshow Hoge bomen deed het zaterdagavond uitstekend met 911.000 kijkers. Een week eerder keken er ook al 970.000 mensen. Een herhaling van Ik hou van Holland leverde SBS6 887.000 kijkers op. al met al geen onaardige avond voor SBS.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert