De Slimste Mens komt met een online pubquiz
Bron: Stijn Ghijsen

De Slimste Mens komt met een online pubquiz

Geschreven door Sebastiaan Boers

De kennisquiz met een knipoog, De Slimste Mens, komt met een speciale editie. Op tweede paasdag is er een pubquiz van de quiz te zien op Facebook. Wie wordt de slimste groep van Nederland? Dat wordt op tweede paasdag duidelijk. 

Het aankomend paasweekend staat normaal gezien in het teken van gezelligheid, familie en allerlei activiteiten. Maar door de huidige situatie is dit voor veel mensen niet mogelijk. De Slimste Mens probeert er toch het beste van te maken. Wat is er nu fijner dan een spel te spelen met vrienden en familie?

Presentator Philip Freriks en Maarten van Rossem verlenen hun samenwerking aan deze eenmalige actie. Als speler word je meegenomen in de bekende rondes van het spel. Zo is er de open deur, de puzzelronde, de galerij en natuurlijk het collectief geheugen. Weet jij met je team alle antwoorden? Wie weet worden jullie dan wel de slimste groep van Nederland.

Denk je dat jij de slimste groep van Nederland kunt samenstellen? Beschikken jullie over de benodigde kennis? Ben je slim en met elkaar nog slimmer? Vorm dan een team met je partner, gezin, huisgenoten, vrienden of collega’s en ga samen de strijd aan. Het aanmelden is heel eenvoudig. Kijk hier voor meer informatie. 

De Slimste Mens pubquiz is tweede paasdag om 20.00 uur live te zien om 20.00 uur op de Facebookpagina van De Slimste Mens.