Netflix komt met nieuwe seizoenen van Love is Blind en The Circle
Bron: Netflix

Netflix komt met nieuwe seizoenen van Love is Blind en The Circle

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Netflix gaat twee nieuwe seizoenen maken van de realityseries Love is Blind en The Circle. Voor beide series worden op dit moment kandidaten gezocht voor een tweede seizoen.

Love Is Blind

In de enorm populaire serie Love is Blind gaan de single kandidaten tien dagen afzonderlijk met elkaar daten in afgesloten cabines. Als de singles zeker weten dat ze met elkaar verder willen daten moeten ze elkaar ten huwelijk vragen, zonder elkaar nog te hebben gezien. Pas wanneer ze beiden met elkaar willen trouwen zien ze elkaar voor de eerste keer. Hierna gaan ze samen op vakantie en gaan ze samenwonen. Dit alles kun je volgen tot aan de bruiloft. Dan krijgen we antwoord op de vraag: is liefde echt blind?

The Circle

In de serie The Circle worden de deelnemers geïsoleerd in kamers en kunnen zij alleen met elkaar communiceren via berichten en emoji’s via een speciale app. In The Circle kunnen de kandidaten zelf kiezen of ze zichzelf, of juist een totaal iemand anders willen zijn. Ze weten dus nooit tegen wie ze echt spelen. Doel van het spel: zo aardig mogelijk gevonden worden. De winnaar krijgt een geldbedrag van 100.000 dollar. 

Wanneer de nieuwe seizoenen op Netflix komen te staan is nog niet bekend.