Muziekrecensie: OneRepublic - Didn’t I

Muziekrecensie: OneRepublic - Didn’t I

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Om de week recenseert Sebastiaan een nieuw nummer. Welke muziek is nieuw, welke muziek is goed of juist niet? Is het de moeite waard om naar te luisteren? Of is het beter om snel de radio uit te zetten wanneer je het hoort?

In deze editie staat de band OneRepublic centraal. Zij hebben net een nieuw nummer uitgebracht. Het nieuwe nummer heeft als titel Didn’t I. Ik moest het nummer eerst een paar keer luisteren. Na de eerste keer was ik nog niet echt overtuigd. Terwijl ik wel een fan van de band ben. Maar na een paar keer luisteren denk ik er anders over. 

Het is een heel fijn nummer waarin de stem van Ryan goed naar voren komt. De instrumenten komen ook erg goed naar voren in het nummer. In combinatie met de stem van Ryan hebben ze weer een goed nummer uitgebracht. 

Wel moet ik zeggen dat ik betere nummers ken van OneRepublic. Gelukkig kan ik niet alles goed vinden van deze band. Of het een grote hit gaat worden is nog maar even de vraag. Ik heb het nummer nog niet vaak op de radio gehoord. Dus wie weet is het nu langzaam aan het komen? Zo’n grote hit als Counting Stars zal het niet gaan worden vermoed ik. 

Toch is het een nummer wat prima op de radio gedraaid kan worden. Hier zou ik de radio zeker niet voor uitzetten. Sterker nog, na een paar keer gaat de volumeknop wel even omhoog. Op deze manier kunnen nog meer mensen naar Didn’t I luisteren. Daarmee worden er toch weer meer mensen bereikt. Niet helemaal de beste manier misschien, maar soms moet je een nummer een handje helpen. 

Zeker in de huidige situatie zullen er meer mensen naar de radio luisteren. Wij worden zoveel mogelijk verzocht om binnen te blijven. Dan kun je natuurlijk het beste de radio aanzetten. Af en toe muziek en af en toe een nieuwsupdate zodat je zeker op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. 

OneRepublic - Didn't I: