'Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op Eurovisie Songfestival'
Bron: AVROTROS

'Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op Eurovisie Songfestival'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Jeangu Macrooy gaat volgens het Algemeen Dagblad Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Bronnen melden aan de krant dat Macrooy voor Nederland het Songfestival gaat. De afgelopen lopen dagen gaan er meerdere namen de ronde. Het tourschema van de zanger is tussen half april en mei compleet leeg.

De manager van de zanger laat in De Wereld Draait Door weten dat Jeangu Macrooy niet mee doet aan het Songfestival. "Het zou te gek zijn als hij mee zou doen, maar hij doet niet mee.", laat hij weten aan Emma Wortelboer in Yung DWDD.

Eerder deze week liet Shownieuws weten dat ze ook weten wie naar het Songfestival gaat. Het programma liet weten dat Jordan Roy naar het Songfestival gaat voor Nederland. “Als AVROTROS het zou willen, zou ik het doen”, geeft Jordan aan, die volgens entertainmentdeskundige Mark Schaaf nog niet gebeld is door AVROTROS.

Radio-DJ Timur Perlin liet afgelopen weekend weten dat de Songfestival-inzending van Nederland bekend met de letter J en sindsdien gaan er verschillende geruchten de ronde.

Foto: Screenshot uitzending DWDD