Tweede seizoen Nachtdieren gaat van start

Tweede seizoen Nachtdieren gaat van start

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Ryanne van Dorst is terug met een nieuw seizoen van Nachtdieren. Vanaf vanavond is het programma zes weken te zien op de dinsdagavond van NPO 3. Het eerste seizoen werd goed ontvangen door de kijker. Dat smaakte voor BNNVARA blijkbaar naar meer. Daardoor is er een tweede seizoen van gemaakt.

In Nachtdieren zoekt Ryanne mensen op in de nacht. Wie leeft er in de nachtelijke uren op straat? Wat doen de mensen allemaal na middernacht? Waarom zijn zij nog wakker of wat hebben zij te vertellen? Voor Ryanne is geen gesprek te gek en gaat niets uit de weg. Sterker nog, Ryanne is bijzonder geïnteresseerd in haar medemens.

In 2019 ging het eerste seizoen van start. Na de eerste aflevering verscheen er een recensie over Nachtdieren. In het recensie jaaroverzicht is Nachtdieren op plek drie geëindigd. Volgens recensent Sebastiaan lijkt Nachtdieren bijzonder veel op het programma, Nu we er toch zijn, van Eddy Zoëy. Er zijn behoorlijk wat overeenkomsten.

Ryanne duikt ook vaak op in andere televisieprogramma’s. Zo deed ze al eens mee aan Ranking The Stars (RTL 5) met Paul de Leeuw, aan Het perfecte Plaatje (RTL 4) en was ze co-host in de talkshow Zomer met Art (RTL 4).

Nachtdieren is iedere dinsdagavond om 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: Ryanne van Dorst