RTL4 start met liveshows The Voice of Holland

RTL4 start met liveshows The Voice of Holland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL4 start vanaf vrijdag met de liveshows van The Voice of Holland. Bijna 90 dagen geleden begon het programma met de zoektocht naar het unieke zangtalent van Nederland.  

Uit duizenden aanmeldingen zijn er na zeven rondes Blind Auditions, vier Battles-rondes en twee alles bepalende Knockouts nog twaalf talenten over die in de laatste vier weken de strijd met elkaar aan gaan. De coaches hebben hun teams zorgvuldig samengesteld en dit zijn de talenten die kans maken op de felbegeerde titel, een platencontract, 50.000 euro en een clip-opname in Zuid-Afrika.

Langstzittende coach Ali B. heeft met Debrah en Sarah-Jane twee unieke soul-zangeressen in zijn team. De jonge en talentvolle Menno maakt zijn team compleet. Kan een van zijn talenten hem zijn eerste overwinning als coach bezorgen? Waylon heeft met Bryan B en Patricia veel ervaring in zijn team. Crooner Dennis zorgt voor een swinging touch in Team Waylon.

De debuterende coach Lil Kleine heeft met volkszanger Quido en powerhouses Kimberly en Talita een gevarieerd gezelschap samengesteld. Kan hij in zijn eerste jaar meteen een gooi naar de titel doen? Of gaat de titel naar een van de talenten van Team Anouk? Zij wil haar titel natuurlijk prolongeren en heeft een mooie troef achter de hand met de rockband Navarone, de eerst band ooit in de liveshows van ‘The Voice’. Haar team wordt aangevuld met twee veelbelovende jonge zangeressen: Mikki en Irene. De Britse meidengroep Little Mix treedt op tijdens de eerste liveshow van The Voice of Holland.

Lees ook: Little Mix in eerste liveshow The Voice of Holland

The Voice of Holland vanavond om 20.30 uur op RTL4.

Foto: RTL