Paul de Leeuw gaat toch weer voor zaterdagavond

Paul de Leeuw gaat toch weer voor zaterdagavond

Geschreven door Pieter Jongsma

Paul de Leeuw is eind dit jaar mogelijk toch weer op tv te bewonderen met een zaterdagavondshow. De presentator kondigde eerder dit jaar nog zijn afscheid aan van de zaterdagavond, waarop hij tot voor kort te zien was met het programma Langs de Leeuw.

"Waarschijnlijk wordt dat een heel klein programmatje", zei De Leeuw woensdagavond in Linda's Zomerweek. De show is gebaseerd op De Kwis, een vast onderdeel in Langs de Leeuw. Hij verzekerde Linda de Mol dat het in ieder geval niet tegenover haar komt te staan.

De Leeuw droomt ervan om ooit nog een programma te maken met de presentatrice. "Er is een idee waar ik al drie jaar mee loop", zei hij. "Dat is een idee dat ik graag zou willen maken, het graagst met jou."

De presentator en zijn Stephan gaan deze zomer in ieder geval met hun zoons naar de Verenigde Staten, waar de twee geadopteerde jongens vandaan komen. "Ze willen heel graag zien waar ze zijn geboren", zei De Leeuw.

Het maakt hem niet veel uit of zijn zoons homo of hetero zijn. "Als ze homo zijn, zullen ze net zo gelukkig worden als wanneer ze hetero zijn", aldus De Leeuw. Maar hij weet 'bijna zeker dat ze geen homo zijn'.