Meerdijk krijgt een nieuwe mysterieuze inwoner

Meerdijk krijgt een nieuwe mysterieuze inwoner

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf 6 november start er een nieuwe, spannende, verhaallijn in de GTST Meerdijk app. De fans van de soapserie van RTL 4 krijgen een sneak peek van een nieuwe inwoner. Deze nieuwe inwoner krijgt de mysterieuze naam Q. Maar wie is toch die Q? Dat is een vraag die veel kijkers zich zullen afvragen. Is het een familielid van een inwoner van Meerdijk?

Of zou het kunnen zijn dat het een liefde is van iemand? Zou het de vrouw van Amir (Alkan Coklu) kunnen zijn? Komt zij eindelijk naar Meerdijk? Want Amir is al een tijdje naar haar op zoek. Het zou kunnen dat zij op een bijzondere manier naar Meerdijk komt. 

Ook zou het kunnen gaan om de dochter van Anton (Joep Sertons). In de GTST Magazine kwam een bijzonder verhaal naar boven. In een ver verleden heeft Anton een affaire met een patiënte gehad. Hierdoor is de patiënte zwanger geraakt en bevallen van een dochter. Momenteel is Jan-Jaap (bekend van Nieuwe Tijden) afgereisd naar Meerdijk. Hij doet onderzoek naar Anton en zijn familie. Maar waarom is de grote vraag.

Daarnaast bestaat er een kans dat Martine Hafkamp (Inge Iepenburg) terug komt. Zij is voor het laatst gezien boven zee in een helikopter. Sinds dien ontbreekt ieder spoor van Martine. Zou het kunnen zijn dat zij nu al weer terugkeert? Mocht het inderdaad om Martine gaan, dan belooft het weer spannend te gaan worden.

Voor de vaste GTST kijkers is het inmiddels bekend hoe de GTST Meerdijk app werkt. Het komt regelmatig voor dat de app verschillende exclusieve nieuwtjes en extra's over GTST. Het spiksplinternieuwe spel WerQ aan de winkel onthult het nieuwe personage Q en volgt de nieuwkomer de komende weken als deze zijn opwachting in Meerdijk maakt in de onlangs geopende supermarkt.

Door zowel de soap te bekijken als ook de GTST Meerdijk app te volgen krijgt de kijker toegang tot al het beschikbare en exclusieve GTST-materiaal. Naast de app wordt er ook op Facebook en Instagram volop aandacht besteed aan deze Q.

De 'GTST Meerdijk' app is gratis te downloaden voor iPhone en Android smartphones.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.