SLAM! vanaf 6 november met nieuwe avondprogrammering

SLAM! vanaf 6 november met nieuwe avondprogrammering

Geschreven door Pieter Jongsma

SLAM! komt vanaf maandag 6 november met een nieuwe avond programmering. De zender komt dan met twee nieuwe programma's. Tussen 19 en 22 uur komt SLAM! met een vernieuwend radioconcept genaamd 'Club Ondersteboven' en tussen 22 en 24 uur nemen Harm den Besten en Kees Dorresteijn de late uurtjes voor hun rekening met het programma 'Harm & Kees'.

Club Ondersteboven wordt gepresenteerd door Tom van der Weerd en Bram Krikke, maar wordt gemaakt samen met de luisteraars en artiesten.

Die driehoek van luisteraars, artiesten en presentatoren staat centraal bij Club Ondersteboven. De luisteraars en de artiesten krijgen een grotere rol in alles wat er gebeurt. Tom van der Weerd: "De avond van SLAM! wordt al jaren super goed beluisterd. Ik vind het daarom een mega grote eer dat wij nu tussen 19 en 22 uur de radio op-z'n-kop mogen zetten".

Net als Club Ondersteboven zal het programma 'Harm & Kees' veel meer zijn dan radio alleen. Harm en Kees gaan elke week YouTube video's maken voor SLAM! over wat hen die week is opgevallen en met hun late night radioshow willen ze er alles aan doen om je bed heel onaantrekkelijk te maken. Harm den Besten: "We maakten beide radio, zijn daar YouTube bij gaan doen en mogen dat nu combineren bij SLAM!. Daar kan je alleen maar blij mee zijn".