Smaakt naar meer krijgt een vervolg

Smaakt naar meer krijgt een vervolg

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het (h)eerlijke programma, Smaakt naar meer, krijgt een vervolg. Vanaf woensdag 6 september is het programma weer te zien bij Max op NPO 1. Smaakt naar meer is een talkshow die geheel in het teken staat van Heel Holland Bakt, het succesvolle zondagavond programma van Max. Dit seizoen wordt ook gepresenteerd door André van Duin. De presentator zal ook te zien zijn in Heel Holland Bakt.

Even leek het erop alsof Martine Bijl terug zou keren. Maar om gezondheidsredenen zal Bijl ook dit seizoen van Heel Holland Bakt niet te zien zijn. Net als het vorige seizoen neemt André deze taak  van haar over. In het vorige seizoen liet André al zien dit programma prima te kunnen presenteren. 

Smaakt naar meer wordt iedere dinsdagavond opgenomen. Voor deze talkshow is Omroep Max op zoek naar publiek. Voor de eerste zes afleveringen wordt nog publiek gezocht. In iedere aflevering schuiven drie bekende Nederlanders (BN-ers) aan bij André. Ook komt de afvaller van de aflevering van Heel Holland Bakt aan. Deze afvaller krijgt nog één kans om zichzelf te bewijzen.

Daarnaast mag het publiek ook zijn kookkunsten laten zien. Zo is het onderdeel 'misbaksels' razend populair. Hierin mag het publiek zelf een taart laten zien. De drie BN-ers én ook André zelf mogen van deze taarten proeven. Dat is altijd een spannend moment voor de taartenbakkers.

Voor de laatste twee afleveringen van Smaakt naar meer zoekt Omroep Max geen publiek meer. Die laatste twee afleveringen zijn nu al vol. In de laatste aflevering komen de finalisten van Heel Holland Bakt langs. Ook zijn de twee juryleden, Janny en Robèrt te zien.

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 3 september weer wekelijks te zien bij Max op NPO 1.
Smaakt naar meer is vanaf woensdag 6 september weer wekelijks te zien bij Max op NPO 1.

Voor iedereen die naar de opnames van Smaakt naar meer wil, kan zich hier aanmelden.