Najib Amhali presenteert Little Big Stars

Najib Amhali presenteert Little Big Stars

Geschreven door Pieter Jongsma

Najib Amhali is de presentator van Little Big Stars dat dit najaar te zien zal zijn bij RTL 4. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Eerder konden we al melden dat RTL 4 met de nieuwe talentenjacht Little Big Stars komt, de Nederlandse versie van het Amerikaanse tv-succes Little Big Shots.

In dit programma stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show met een bijzonder talent of uitgesproken passie. Little Big Stars is geen talentenshow of wedstrijd: ieder kind is hier een winnaar!

Najib kijkt uit naar de opnames. "Het is totaal iets anders dan wat ik normaal gesproken doe, maar daarom ook des te leuker dat ik deze kans krijg. Ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal voorbij komt. Bizar wat die kids kunnen en laten zien... Van dansen en zingen tot trucs op skateboards of met een basketbalring. Ik laat me graag verrassen!"

Kinderen kunnen zich nog tot eind mei aanmelden via http://www.rtl.nl/littlebigstars Overige details over Little Big Stars worden op een later moment bekend gemaakt.

Foto: RTL