Nance hoopt op nieuw seizoen RTL Woonmagazine

Nance hoopt op nieuw seizoen RTL Woonmagazine

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentatrice Nance zou maar wat graag een nieuw seizoen van RTL Woonmagazine willen maken. Dit gaf de blonde presentatrice aan bij de desk van Airen Mylene. Op de vraag wat 2017 onder andere haar zou brengen, was Nance openhartig. 'Het ligt aan de sponsor' gaf Nance aan. Mocht dat niet doorgaan, dan heeft Nance geen enkel programma meer bij de commerciële zender.

Haar programma, Puur Geluk, heeft zij verloren aan Ruben Nicolaï. Die scoorde met de Oudejaarsaflevering meer dan één miljoen kijkers. Nance heeft zelf twee seizoen dit feelgood programma mogen presenteren. Nance vond het dan ook jammer dat ze dit programma verloor. 

Maar Nance was aanwezig om te praten over haar muzikale carrière. Zo was Nance te horen in de groep Twenty 4 Seven. Inmiddels wordt deze muziek als 'fout' bestempeld. In de Q Top 500 van het Foute Uur stond deze groep dan ook in de lijst. De Q Top 500 is een lijst met allemaal 'foute nummers' uit de jaren '80 en '90. Net5 had de eer om op televisie verder te gaan, waar de radiozender mee ophield.

De hele avond was Airen dan ook te zien met de Q Top 500 van het Foute Uur. Zij kreeg ondersteuning van Qmusic dj Menno Barreveld. Samen bespraken zij verschillende videoclips en ontvingen zij artiesten uit de lijst. Zo kwamen ook de Vengaboys langs. Zij hebben hun tour agenda tot november van dit jaar al compleet vol staan. Van Polen tot Duitsland tot Frankrijk, iedereen wil de Vengaboys maar wat graag zien optreden.

Maar of er een doorstart voor Nance inzit met RTL Woonmagazine is nog maar de vraag. Nance nam het stokje over van Nicolette van Dam. Nicolette maakte vorig jaar, samen met Tim Douwsma, een televisieprogramma genaamd The Next Boy/Girl Band voor SBS6. Mocht RTL Woonmagazine voor Nance niet doorgaan, dan wacht ze gerust af.

Bekijk RTL Woonmagazine terug via TVblik.