Videoland verbreedt aanbod op platform met introductie reality

Videoland verbreedt aanbod op platform met introductie reality

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Liefhebbers van realityseries kunnen hun hart ophalen. Het aanbod van Videoland wordt namelijk verrijkt met MTV-titels als ‘The Hills’ en ‘Catfish’, maar ook met Nederlandstalige reality als ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ en ‘Geer & Goor’.

Dankzij een overeenkomst met het mediabedrijf Viacom International Media Networks Benelux biedt Videoland haar abonnees daarnaast een groot aantal nieuwe, populaire kinder- en tienerseries van Nickelodeon, MTV en Comedy Central.

Het eerste seizoen van ‘The Hills’ is sinds vandaag te bekijken. Iedere week wordt een nieuw seizoen van de populaire realityreeks toegevoegd. Ook ‘Chantal Blijft Slapen’ en ‘Buch in de Bajes’ staan reeds op het platform. Nieuwe RTL-reportage- en realitytitels als ‘Jensen Kiest Voor Amerika’ zijn binnenkort eveneens te zien bij Videoland.

Afspraken met Viacom Benelux maken het mogelijk dat Videoland voor de allerkleinsten in het gezin series als ‘Spongebob’, ‘Turtles’, ‘Dora’ en ‘Go Diego’ kan aanbieden. ‘Big Time Rush’ en ‘Every Witch Way’ zijn er voor de leeftijdscategorie 8-12. ‘Awkward’, ‘Faking It’ en ‘De Ludwigs’ zijn onder tieners enorm populair en worden toegevoegd aan het Videoland-aanbod. Met deze titels van Nickelodeon, MTV en Comedy Central, in aanvulling op het bestaande aanbod, wordt Videoland nóg toegankelijker, interessanter en relevanter voor een brede doelgroep.

Viacom Benelux kiest bewust voor Videoland als partner. “Onze samenwerking met Videoland, als sterke en gevestigde SVOD-aanbieder in Nederland, zien wij als een logische stap om nog beter in de behoefte van onze fans om altijd toegang te hebben tot onze content te voorzien”, licht Bram Husken, VP Content Distribution & Sales van Viacom Benelux, toe. “Viacom Benelux kijkt continu naar de optimalisatie van haar contentportfolio. Met onze merken MTV, Comedy Central, Spike, Nickelodeon en Nick Jr. brengen we de meest uiteenlopende en succesvolle content naar onze fans. Via eigen platforms, maar ook via de kanalen van onze strategische partners, als Videoland, in de Benelux.”

Bekijk Geer & Goor op TVblik.nl/geer-goor-waarheen-waarvoor