Will. I. Am neemt Donald Trump op de hak

Will. I. Am neemt Donald Trump op de hak

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Amerikaanse rapper Will. I. Am is geen fan van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. Zeker niet na de uitspraken die opdoken van Trump. Zo dook er een audio boodschap op waarin Trump zegt dat die vrouwen 'by the Pussy' mag pakken. Heel Amerika viel over deze, toch wel, opvallende uitspraken. Dit heeft er toe geleid dat Will. I. Am hier een nummer over heeft gemaakt.

Samen met collega Apl. de. Ap, van de Black Eyed Peas en met Liane V nam hij een single op. Het nummer heeft als titel Grab'm By The Pussy gekregen. In de videoclip is Will. I. Am te zien als Trump. Hierin probeert de rapper de Amerikaanse presidentskandidaat te imiteren. Dit lijkt hem nog aardig te lukken. Liane V laat in dit nummer duidelijk horen hoe ze over de uitspraken van Trump denkt. 

Inmiddels hebben al zeker 550.000 mensen de videoclip van Will. I. Am gezien. Aan het einde van de videoclip doet Will. I. Am een oproep aan alle Amerikanen. Zij moeten volgens de rapper allemaal gaan stemmen op Hillary Clinton. Zij is volgens Will. I. Am een betere president dan Trump. Deze mening delen meer artiesten. Zo sprak zangeres Katy Perry ook al haar voorkeur uit over Clinton.

Door de bijzondere uitspraken van Trump over vrouwen, ligt Hillary voor in de peilingen. Nog maar een paar weken en dan mag Amerika een nieuwe president kiezen. Wie weet zal de videoclip van Will. I. Am wel in het voordeel gaan werken voor Clinton.

Bekijk hieronder de videoclip van Will. I. Am, Apl. de. Ap en Liane V.

https://www.youtube.com/watch?v=RTxQn6S4BKI