Dance Dance Dance: The Buddy & Robin Show

Dance Dance Dance: The Buddy & Robin Show

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vorige week zaten er weer 1,3 miljoen mensen klaar voor Dance Dance Dance. In deze aflevering waren alle vijf danskoppels nog te zien. Maar de strijd onderling was al duidelijk voelbaar. De tweede aflevering werd gewonnen door het GTST danskoppel Buddy Vedder en Robin Martens. Gaan zij ook de derde aflevering op hun naam zetten?

De dansavond werd geopend door Ferry Doedens en Inge de Bruijn. Zij mochten samen dansen op een nummer van Michael Jackson. Dit deden zij bijzonder goed. Een zeer sterkte opening van Dance Dance Dance. De jury vond het optreden ook heel erg goed. Voor dit optreden kregen Ferry en Inge dan ook 24,5 punten.

Eindelijk mocht Robin een solo optreden geven. Nadat Buddy al twee solo optreden mocht geven, was het nu tijd voor Robin. Zij mocht dansen op het nummer Sorry van Justin Bieber. Robin danste er vrolijk op los. Haar solo optreden zag er dan ook erg goed uit. Het publiek gaf Robin dan ook een staande ovatie. De jury was ook bijzonder positief. Robin kreeg voor dit optreden dan ook drie keer een negen! (27,0 punten).

SBS6 presentator Kees Tol stond alweer klaar om te dansen met Annemarie Keizer. Zij kregen de opdracht om te dansen op de film Fame. De voorbereidingen gingen alles behalve vlekkeloos. Maar toch wisten Kees en Annemarie zich te herpakken. Het werd dan weer een goed optreden. Zowel het publiek als ook het publiek vond het optreden meer dan geslaagd. In totaal kregen Kees en Annemarie 25,0 punten van de jury.

Romy Monteiro kreeg een wel hele bijzondere dansopdracht. Zij mochten dansen op het nummer Lady Marmalade van onder andere Christina Aguilera en P!nk. Dit werd een bijzonder 'hot' optreden van de musicalster. Het werd een goed en mooi optreden. Het publiek ging helemaal los op het dansoptreden van Romy. De jury raakte niet uitgesproken over het optreden van Romy. In totaal kon Romy rekenen op 25,0 punten.

Zanger Jeroen van der Boom mocht weer dansen met zijn vrouw Dany. Zij kregen de opdracht om te dansen op een nummer uit de film Saturday Night Fever. De studio werd compleet omgetoverd tot een disco. Jeroen en Dany verrasten het publiek en de kijker met een speciale remix versie. Het werd een bijzonder goed optreden van dit danskoppel. De jury vond ook dat Jeroen en Dany het goed gedaan hebben. In totaal kregen zij 23,5 punten.

Na deze vijf optredens is er een voorlopige tussenstand. Op dit moment staan Jeroen en Dany op de laatste plek. Alle punten worden bij elkaar opgeteld. Op dit moment is er nog alles mogelijk. Maar wie zal er na deze aflevering het danstoneel definitief gaan verlaten? 

Na het dansoptreden met Inge, mocht Ferry nu een solo optreden geven. De acteur mocht dansen op een nummer van Usher. Ferry liet zien dan ook hij prima alleen op het podium kan staan. Hij danste dan ook vol overgave. Zelf leek hij ook erg tevreden. De jury vond het optreden ook goed en beloonde Ferry met 27,5 punten. Bij elkaar opgeteld hebben Ferry en Inge nu 52,0 punten. (Na drie afleveringen komen Ferry en Inge uit op 147,0 punten). 

Nadat Robin 27,0 punten wist te scoren met haar solo optreden, werd het tijd voor het duo optreden. Voor Buddy en Robin werd een nummer van Missy Elliot gekozen. Hierbij werd er veel gevraagd van het GTST koppel. Het werd een fantastisch goed én strak optreden. Het publiek én de jury gaf het danskoppel dan een staande ovatie. De jury gaf Buddy en Robin maar liefst 28,5 punten. Bij elkaar opgeteld hebben zij nu 55,5 punten. (Na drie afleveringen komen Buddy en Robin uit op 164,5 punten). 

Nu werd het tijd voor het solo optreden van Annemarie. Zij kreeg als opdracht om te dansen op een nummer van Britney Spears. Dit pakte Annemarie dan ook graag met beide handen aan. Met een speciale remix er doorheen kreeg Annemarie het publiek mee. De jury vond het wederom een goed optreden. In totaal kon Annemarie rekenen op 26,5 punten. Bij elkaar opgeteld hebben Annemarie en Kees nu 51,5 punten. (Na drie afleveringen komen Kees en Annemarie uit op 150,0 punten). 

De vrouw van Jeroen, Dany, mocht dansen op een nummer uit de film Chicago. Van dit optreden zou veel afhangen. Ondanks de spanning, ging het optreden van Dany goed. Zelf genoot Dany ook zichtbaar van haar optreden. De jury vond het ook goed gaan. In totaal kreeg Dany 21,5 punten voor haar solo optreden. Bij elkaar opgeteld hebben Dany en Jeroen nu 45,0 punten. (Na drie afleveringen komen Jeroen en Dany nu uit op 135,5 punten). 

Als laatste stonden moeder Antje en dochter Romy op het podium. Van dit optreden hangt veel af. In het klassement staan Antje en Romy maar op een heel klein verschil met Jeroen en Dany. Voor het dansoptreden mochten Antje en Romy dansen op een nummer van Destiny's Child. Zij wisten een erg goed optreden neer te zetten. Zij hebben werkelijk alles gegeven wat er in zat.

Het publiek ging weer eens helemaal los. De jury was ook heel erg positief over moeder en dochter. In totaal konden Antje en Romy rekenen op 25,5 punten. Bij elkaar opgeteld hebben Antje en Romy nu 50,5 punten. (Na drie afleveringen komen Antje en Romy uit op 141,5 punten).

Na het laatste optreden werd duidelijk dat het voor Jeroen en Dany afgelopen is. De zanger en zijn vrouw hebben na drie afleveringen de minste punten bij elkaar gedanst. Zij nemen nu afscheid van Dance Dance Dance. Maar zij hebben niet voor niets gedanst. Zij hebben in totaal €25.000,- bij elkaar opgehaald voor een goed doel. Het goede doel, KWV, kan rekenen op €25.000,-.

Volgende week zaterdagavond is de vierde aflevering te zien.
In de vierde afleveringen gaan de overgebleven vier danskoppels weer de strijd met elkaar aan.
De punten uit de eerste drie afleveringen worden op 0 gezet.
Ieder danskoppel moet zich opnieuw gaan bewijzen.
Welk danskoppel zal doorgaan naar de vijfde aflevering?
Volgende week zaterdagavond weten we dat antwoord!

Dance Dance Dance is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Dance Dance Dance terug via TVblik. 

Afbeelding van William Rutten