Linda de Mol presenteert The Story Of My Life

Linda de Mol presenteert The Story Of My Life

Geschreven door Daniël Schalk

In de pilot-uitzending van het nieuwe RTL4-programma The Story Of My Life biedt presentatrice Linda de Mol haar gasten Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder de unieke kans om een blik in hun toekomst te werpen en te ervaren hoe het is om samen oud te worden.

Op maandag 5 september wordt voor Wesley en Yolanthe de klok twee keer dertig jaar vooruitgezet. Tijdens het eerste deel van het gesprek bespreekt Linda de verwachtingen die Wesley en Yolanthe op dat moment hebben. Het koppel vertelt over de toekomst die zij voor ogen hebben.

Na het eerste deel van het gesprek worden Wesley en Yolanthe los van elkaar door een team van topgrimeurs 30 jaar ouder gemaakt. Daarna is het tijd voor de onthulling en zien ze elkaar voor het eerst als 60-plusser. Linda neemt haar gasten mee in hun levensloop en bespreekt het leven op die leeftijd.

Dan volgt er nog één sprong vooruit in de tijd, een sprong van wederom 30 jaar. Na een zeer realistische metamorfose zijn Wesley en Yolanthe getransformeerd tot een hoogbejaard koppel van 90 jaar oud. Wat doet het met ze, als ze zien dat de tand des tijds keihard heeft toegeslagen op hun geliefde?

Linda stelt het koppel vragen over de laatste levensfase en de dood. Dit leidt tot emotionele en ontroerende antwoorden. Het stel krijgt tot slot nog de gelegenheid om letterlijk het laatste woord tot elkaar te richten. Wat zouden ze als laatste, kort voor de dood, nog tegen elkaar willen zeggen?

Niet eerder kreeg een koppel zo’n unieke kans om een kijkje in hun toekomst te nemen en te ervaren hoe het is om samen oud te worden. Voor het nieuwe format van Talpa is al veel belangstelling getoond vanuit het buitenland. RTL heeft voor het seizoen 2017 een reeks van zes afleveringen besteld.