Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard

Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Albert Verlinde stopt na 15 jaar lang het gezicht te zijn geweest van RTL Boulevard als de entertainmentdeskundige van RTL4-programma. Op vrijdag 26 augustus heeft Albert zijn laatste uitzending, waarin met Albert uitgebreid wordt teruggeblikt op de afgelopen jaren.

De gesprekken tussen RTL en Albert over een nieuwe samenwerking zijn in een vergevorderd stadium. “Na precies 15 jaar en de verhuizing van RTL Boulevard naar het Leidseplein vond ik het een mooi en natuurlijk moment om te stoppen en een volgende stap te gaan maken”, aldus Albert.

Er gaat met het vertrek van Verlinde en de verhuizing van mediastad Hilversum naar Amsterdam voor RTL Boulevard veel veranderen. “We gaan er nog tien mooie afleveringen van maken voordat het team van BLVD verhuist naar de geheel nieuwe studio aan het Leidseplein in Amsterdam!", vervolgt Verlinde.

RTL-programmadirecteur Erland Galjaard noemt Albert Verlinde een ‘bepalende en onmisbare schakel binnen het programma’. “Wij respecteren zijn beslissing om te stoppen en sluiten een jarenlange, bijzondere samenwerking bij RTL Boulevard af. (..) Voor ons is en blijft hij ‘Mister Entertainment’!”

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard