MAX met nabeschouwing op Heel Holland Bakt

MAX met nabeschouwing op Heel Holland Bakt

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Omroep MAX komt met een nabeschouwing op hun populaire NPO 1-programma Heel Holland Bakt. In het nieuwe Omroep MAX-studioprogramma Smaakt naar meer praat André van Duin, die komend seizoen Martine Bijl vervangt, elke woensdag na over de aflevering van Heel Holland Bakt.

Samen met de afvaller, BBF’s (Bekende Bakfans) en kijkers bespreekt André de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering. Er wordt gepraat over wat er mis ging bij de afvaller, waarom die ene kandidaat Meesterbakker werd en wie met hakken over de sloot naar de volgende aflevering ging.

Verder is er in het programma ruimte voor extra materiaal. Daarnaast speelt ook Social Media een rol in het programma, opvallend voor een programma van ouderenomroep Omroep MAX. Ook krijgen fans van Heel Holland Bakt wekelijks bakopdrachten, die in het studioprogramma weer worden besproken.

De nabeschouwing op Heel Holland Bakt is de tweede nabeschouwing op een NPO 1-programma in korte tijd. AVROTROS zond tijdens het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? ook een nabeschouwing op het programma uit. MolTalk werd toen direct na Wie is de Mol? op zaterdagavond uitgezonden.

Smaakt naar meer is vanaf woensdag 7 september te zien bij Omroep MAX.

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 4 september om 20:20 uur te zien op NPO 1.

Bekijk Heel Holland Bakt op TVblik.nl/heel-holland-bakt