Halve finalisten K3 Zoekt K3 strijden om plek in finale

Halve finalisten K3 Zoekt K3 strijden om plek in finale

Geschreven door Daniël Schalk

De Nederlandse meiden Klaasje, Jindra, Lisa en Demi en de Vlaamse meiden Nora, Lauren, Hanne en Marthe hebben zich vorige week in de tweede liveshow van K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgster van Josje, Kristel en Karen, geplaatst voor de halve finale van vanavond, 30 oktober.

De acht overgebleven meiden strijden vanavond in de halve finale om de zes plaatsen in de finale van volgende week vrijdag, 6 november. Twee kandidaten zullen vanavond tijdens de derde liveshow, net voor de finale, de unieke talentenjacht waarin de nieuwe K3 wordt gezocht verlaten.

In de halve finale zullen de kandidaten van K3 Zoekt K3 optreden met gastartiesten. De kandidaten zullen vanavond optreden met de Amerikaanse muziekgroep R. City, de Spaans-Duitse zanger Alvaro Soler, singer-songwriter Janieck Devy en DJ Lost Frequencies en de Vlaamse zanger Koen Wauters.

R. City brengt samen met twee kandidaten het nummer Locked Away ten gehore, Alvaro Soler zingt samen met twee meiden El Mismo Sol, Janieck Devy en Lost Frequencies doen hetzelfde met het nummer Reality en Koen Wauters covert met het vierde duo Say Something van Christina Aguilera en A Great Big World.

Afgelopen week ontstond er veel commotie rondom de zoektocht naar de nieuwe samenstelling van K3. Volgens een Vlaamse vrouw werden er al nieuwe broodtrommels gedrukt met daarom de nieuwe samenstelling van K3. Dat zou betekenen dat K3 Zoekt K3 doorgestoken kaart zou zijn.

Volgens ‘ingewijden’ zouden Lauren, Jindra en Hanne de nieuwe K3 worden. Studio 100, het bedrijf achter meidengroep K3, liet direct weten dat de geruchten niet waar zijn. “Dat er nu al brooddozen worden geprint met de foto van de nieuwe K3’tjes is absoluut niet waar”, liet het bedrijf weten.

De zes beste kandidaten uit de halve finale van K3 Zoekt K3 zullen een plek bemachtigen in de finale van volgende week. Deze zes meiden zullen volgende week in de grote finale van K3 Zoekt K3 strijden om een van de drie plekken in K3. De drie winnaressen gaan na de finale door het leven als K3.

De halve finale is vanavond, vrijdag 30 oktober, om 20:30 uur te zien op SBS6.

Bekijk K3 zoekt K3 op TVblik.nl/k3-zoekt-k3