Loretta Schrijver ook te zien in Carlo's TV Café

Loretta Schrijver ook te zien in Carlo's TV Café

Geschreven door Sebastiaan Boers

De vrouw met de leukste lach van Nederland, Loretta Schrijver, zal te zien zijn in Carlo's TV Café. Om zijn programma te promoten zat Carlo Boszhard aan tafel bij Loretta in Koffietijd. Hier kwam het gesprek op de eerdere samenwerking. Tijdens een repetitie van Life 4 You raakte Irene Moors akelig gewond aan haar hoofd.

Met spoed werd toen gezocht naar een vervanging. Gelukkig kwam Loretta opdagen om live naast Carlo plaats te nemen. Dit is Carlo duidelijk wel bevallen. Hij vroeg aan Loretta of ze een keer het programma met hem wilde gaan doen. Lang hoefde Loretta hier niet over na te denken, ze zij meteen ja. 

Maar het wordt wel ondeugender dan Life 4 You. Van Carlo's antwoord raakte Loretta een beetje in de war. Maar toch zal ze ook te zien zijn naast Carlo. In het nieuwe zondagmiddag programma neemt Carlo de week door in zijn TV Café. De nadruk zal liggen op persiflages en filmpjes.

Aanstaande zondagmiddag om 18.10 uur, direct na het RTL Nieuws van 18.00 uur, gaat Carlo's TV Café open. Of Kim Holland achter de bar staat is nog even de vraag. De kassa van de TV Kantine werd jarenlang gerund door Kim. Later nam Albert Verlinde deze 'taak' over van haar.

Carlo's TV Café is aanstaande zondag rond 18.10 uur te zien bij RTL 4. 

Lees ook: ''EditieNL: ''Loretta Schrijver heeft de aanstekelijkste lach''