Floortje maakt derde seizoen Floortje naar het einde van de wereld

Floortje maakt derde seizoen Floortje naar het einde van de wereld

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentatrice Floortje Dessing is druk bezig met de opnames van het derde seizoen Floortje naar het einde van de wereld. Dat blijkt uit een tweet die Floortje de wereld instuurde.

Het programma Floortje naar het einde van de wereld krijgt dus een vervolg! In Floortje naar het einde van de wereld gaat Floortje op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast. Zo zocht Floortje vorig seizoen Herman en Candelaria Zapp op in Tanzania.

Het echtpaar uit Australië reist al bijna veertien jaar non-stop, samen met 4 kinderen in een oude auto de wereld rond. En in het 1e seizoen ging Floortje op zoek naar een familie die al 30 jaar totaal afgezonderd en verlaten aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland wonen. Floortje moest, om daar te komen, grote stukken lopen, door water en door modder. Ook dit werd gewoon uitgezonden en leverde prachtige tv op.

Floortje reist dit jaar af naar onder andere Nieuw-Zeeland en Tahiti. Het derde seizoen van Floortje naar het einden van de wereld is vanaf 28 oktober 6 weken lang te zien op NPO 1.

Bekijk Floortje naar het einde van de wereld op TVblik.nl/floortje-naar-het-einde-van-de-wereld