Nieuwe hitserie How to get away with murder bij Net5

Nieuwe hitserie How to get away with murder bij Net5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Net5 komt vanaf maandag 9 februari met de nieuwe successerie uit Amerika How to get away with murder en nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en Scandal. Al deze ABC Studios-series komen van de hand van executive producer Shonda Rhimes.

How to get away with murder is een thriller over een top advocate (Viola Davis) die haar rechtenstudenten leert hoe je een veroordeling kunt ontlopen, zelfs als het om moord gaat. Hiermee maakt Net5 haar maandagavond, ‘joggingbroek’-avond compleet: lekker op de bank met de mooiste series.

How to get away with murder – 21.25 uur
How to get away with murder is een nieuwe thriller die in de USA maar liefst 14 miljoen kijkers aan de buis kluisterde tijdens de eerste aflevering. Het verhaal gaat over de briljante professor Annalise Keating (Viola Davis, onlangs voor deze rol bekroond met een SAG Award voor beste actrice in een dramaserie), een top advocate die les geeft aan rechtenstudenten.

De vraag die ze beantwoordt in haar lessen: hoe kom je weg met moord? Elk jaar selecteert Keating haar beste studenten om bij haar advocatenbureau te komen werken. Deze keer maken Wes (Alfred Enoch), Michaela (Aja Naomi King), Connor (Jack Falahee), Laurel (Karia Souza) en Asher (Matt McGorry) kans op zo’n prestigieuze plek. Maar dan raken de studenten zelf betrokken bij een verschrikkelijke moordzaak. Ze moeten er alles aan doen om hiermee weg te komen en gebruiken Keatings les voor tips en tricks.

Grey’s Anatomy – 20.30 uur
De populaire serie Grey’s Anatomy is vanaf februari terug van haar winterstop. Net5 loopt dan slechts een kleine twee weken achter op Amerika. Het medisch drama volgt het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle.

Voor de winterstop hadden Meredith (Ellen Pompeo) en Derek (Patrick Dempsey) fikse ruzie over de behandeling van een patiënt. Ook liep een routineprocedure van een arts volledig uit de hand, met een verschrikkelijke diagnose als gevolg. Lukt het de artsen om hier nog wat aan te doen?

Scandal – 22.25 uur
Iedereen heeft geheimen, maar voor bekende mensen kan het hun imago enorm schaden. Dit is het moment waarop Olivia Pope (Kerry Washington) om de hoek komt kijken. Zij doet er samen met haar team alles aan om het imago van hun klanten te beschermen en verdedigen. In het vervolg van seizoen drie heeft het adviesbureau moeite om klanten binnen te halen. Ondertussen proberen ze er nog steeds achter te komen wat Operation Remington inhoudt.

Bekijk hieronder de promo van de nieuwe maandagavond van Net5:

Bekijk de tv-programma's van Net5 op TVblik.nl/gemist/net5