GTST blog: Huwelijk tussen Sjors en Tim

GTST blog: Huwelijk tussen Sjors en Tim

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Nieuw huwelijk in Meerdijk! 

Nieuwe ontwikkelingen in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Er komt een nieuw huwelijk aan, niemand minder dan Sjors (Inge Schrama) en Tim (Beau Schneider) willen trouwen.

Het leven lachte het verliefde koppel toe. Na maanden zonder elkaar geleefd te hebben, hebben ze elkaar helemaal gevonden. Sjors en Tim leken dolgelukkig. Niets stond het geluk meer in de weg.

Toch was er een schaduw die plotseling opdook. De man die Tim maanden lang in zijn huis vast hield, kwam terug. Deze man, Willem (Genio de Groot) wilde maar één ding; wraak nemen op de vrouw die Tim van hem had afgepakt. 

Dit wraakplan ging zo ver, dat Sjors het bijna niet overleefde. Ze werd in het water vast gebonden. Gelukkig voor Sjors wist haar ex, Bing (Everon Jackson Hooi), haar te bevrijden. Dit bracht een kleine scheur in de relatie tussen Sjors en Tim. De gevoelens die Sjors altijd nog heeft voor Bing werden weer aangewakkerd.

De misstap die Sjors daarop maakte, heeft ze bekend aan Tim. Dit was het einde van de relatie. Zowel Tim als Sjors waren hier kapot van. Toch konden de twee elkaar maar niet vergeten. Ze wisten beiden dat ze niet zonder elkaar konden. Maar Bing gaf niet op, hij wilde koste wat kost, Sjors terug winnen. Dit is niet gelukt, door een opvallende stap van Tim.

Tim vroeg Sjors ten huwelijk! Een nieuw huwelijk staat daarmee op punt van beginnen. Sjors is de gelukkigste vrouw van Meerdijk. Samen met Tim heeft ze haar aanstaande huwelijksplannen gedeeld met Bing. Hoe zal hij hier op reageren? Laat hij het huwelijk doorgaan? Zal hij nog een poging wagen om Sjors terug te winnen?

Door het aanstaande huwelijk tussen Sjors en Tim, kunnen een aantal oud inwoners terug keren. Tim's moeder, Julia (Aundrey Bolder) bijvoorbeeld. Ze gaf haar leven in Amerika op om dichterbij haar zoon te kunnen zijn. Na de terugkeer van Tim wilde Julia niets liever dan in de buurt van haar zoon blijven.

De broer van Sjors, Jack (Mark van Eeuwen), kan ook terugkeren voor het huwelijk. Jack maakt een wereldreis en is nog altijd daarmee bezig. Nu zijn zusje Sjors wil gaan trouwen, is de kans redelijk groot dat Jack hiervoor terug keert naar Meerdijk.

Gaat het huwelijk van Sjors en Tim slagen? Gaat alles goed komen? Zal Bing proberen om Sjors er van te weerhouden haar ja-woord aan Tim te geven? Keert Willem wellicht terug om nogmaals wraak te nemen op Sjors? Dit huwelijk zal ongetwijfeld voor de nodige spanningen gaan zorgen.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Ideeën over deze speciale GTST-blog of antwoorden op de vragen mogen gestuurd worden naar [email protected]

Bekijk Goede Tijden, Slechte Tijden op TVblik.nl/goede-tijden-slechte-tijden