SBS6 kijkt naar mogelijkheden vervolg Bureau Raampoort

SBS6 kijkt naar mogelijkheden vervolg Bureau Raampoort

Geschreven door Daniël Schalk

De tweedelige politieserie Bureau Raampoort was een groot succes op SBS6. De eerste aflevering trok vorige week woensdag ruim 1 miljoen kijkers, gisteravond keken er ruim 700 duizend mensen.

Met zo een succes in handen zou een vervolg op de serie niet gek zijn. "SBS is zeer tevreden met Bureau Raampoort", laat een woordvoerder van SBS6 aan Showbizznetwork weten.

"De mogelijkheden tot een vervolg worden onderzocht, een compleet seizoen ligt voor de hand", vervolgt de woordvoerder.

Of er een compleet seizoen komt van Bureau Raampoort is nog niet zeker. "Helaas kunnen we daar op dit moment nog niets over zeggen. Zodra dit wel het geval is zullen we dat zeker doen", verteld de woordvoerder aan Showbizznetwork.

Bureau Raampoort speelt zich af op het gelijknamige Amsterdamse politiebureau, waar Peter van Opperdoes, gespeeld door Thomas Acda, na een jaar afwezigheid zijn werk als rechercheur weer oppakt. Al snel raakt hij betrokken bij de ontrafeling van een mysterieuze en lugubere moord.

In de tijd dat van Opperdoes afwezig was, heeft Jacob Holm, gespeeld door Tim Haars hem vervangen. Van Opperdoes en Holm hebben totaal verschillende karaktertrekken waardoor het flink botst tussen de twee rechercheurs. Toch moeten ze een manier vinden om samen te werken als in de Amsterdamse Jordaan een ernstig toegetakeld lijk wordt gevonden.

Kijk Bureau Raampoort terug op www.tvblik.nl/bureau-raampoort