Lieke van Lexmond ook terug in GTST?!

Lieke van Lexmond ook terug in GTST?!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Christophe Haddad alias Nick Sanders maakt het leven van Ludo (Erik de Vogel) tot een ware hel. Zijn terugkeer in Meerdijk is een grote shock voor de hele familie. Niet alleen Ludo, maar ook Janine (Caroline de Buijn) gelooft haar ogen niet. Nick is terug en wil maar één ding, wraak op zijn familie. Ook tante Maxime (Marjolein Keuning) weet zich geen houding te geven. Iedereen is lichtelijk in paniek, ze weten niet hoe onberekenbaar Nick is.

Momenteel heeft Nick de touwtjes in handen. Hij heeft Lucas (Ferry Doedens) ontvoerd en gaat ver, heel ver om zijn zin te krijgen. Iedereen moet precies doen wat hij wil. Ludo zou Ludo niet zijn als hij een plan heeft om Nick een hak te zetten.

Nick heeft zelf ook een zoon, Valentijn. Daar is Nick maar wat trots op. Door zijn 'overlijden' heeft Nick afstand gedaan van zijn oude leven met zijn zoon en moeder van zijn kind. Samen met Charlie (Lieke van Lexmond) heeft hij besloten een nieuwe start te maken. Het geluk leek aan de kant van het drietal te staan. Helaas kon Nick het niet laten om terug te keren naar Meerdijk om zijn gezicht te laten zien. Zijn laatste terugkeer kostte hem bijna zijn leven. Tijdens een gevecht met Maxime leek het erop alsof Nick de aanval niet zou overleven.

Aan Ludo de zware taak om Charlie op de hoogte te brengen van het overlijden van haar grote liefde. Charlie bleef achter als alleenstaande moeder. Voor Ludo is het een ideale kans om Charlie opnieuw op de hoogte te brengen van de terug keer van Nick. Charlie is er van overtuigd dat Nick overleden is. Hoe zal ze regeren als ze haar liefde weer in levende lijve ziet?

Het zou een logische stap zijn om Lieke van Lexmond terug te laten keren in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Voor de huidige verhaallijn zou het perfect passen. Charlie kan als geen ander de gevaarlijke Nick stoppen. Samen met hun zoon Valentijn kunnen zij voorkomen dat deze situatie verder uit de hand gaat lopen.

Na de zwangerschap van Lieke zou het een mooie kans zijn om weer op televisie te verschijnen. Naast haar werkzaamheden als jurylid voor Everybody Dance Now kan ze zo haar rol van Charlie weer oppakken. De kans dat dit ook daadwerkelijk gebeurd is relatief groot. Het karakter Charlie zou ontzettend blij zijn als ze weet dat haar man nog in leven is. Maar zal die blijheid omslaan als ze het hele verhaal weet?

Voor de vaste kijker zou de terugkeer van Charlie ook een mooi nieuws zijn. Na het vertrek van Lorena (Gigi Ravelli) zou het heel fijn zijn om een vast karakter (voor even) terug te zien komen in Meerdijk. Of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog even de vraag. (Showbizznetwork houdt dit scherp in de gaten).

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4.