Net 5 komt met vernieuwende programma's

Net 5 komt met vernieuwende programma's

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Op de perspresentatie van SBS Broadcasting zijn de programma's die in 2015 zullen worden uitgezonden op NET5, gepresenteerd. NET5 heeft verschillende soorten series op het programma staan voor volgend jaar. Nieuwe titels op NET5 zijn Bagels en Bubbels, De Mannen van Dokter Anne, De Jacht en Dagboek van een Callgirl.

In Bagels en Bubbels spelen Egbert-Jan Weeber en Bracha van Doesburgh een bakkersjongen en een supermodel. Beide personages leiden een compleet verschillend leven.  In deze romantische comedy wordt deze bakkersjongen per ongeluk verliefd op het supermodel, met een hilarisch liefdesverhaal tot gevolg.

Noortje Herlaar speelt in de NET5-serie De Mannen van Dokter Anne de jonge arts Anne, wiens verloofde ze met een ander betrapt. Ze keert terug naar het ouderlijk huis. Haar vader biedt haar daar een baan aan, waar ze met verschillende nieuwe mannen in contact komt...

Ook heeft NET5 dit jaar een crimeserie in de aanbieding. Loes Haverkort en Fedja van Huet spelen een crimeduo bestaande uit een vrouwelijke rechercheur en een mannelijke forensisch psychiater. Ze zijn gespecialiseerd in het jagen op seriemoordenaars die op speciale manieren andermans levens beëindigen. Dagboek van een Callgirl laat weer andere beelden zien in 2015: een vrouw leidt een dubbelleven en haar privéleven en zakelijke leven botsen nogal gemakkelijk.

Deze series worden door NET5 aangeboden en zijn in 2015 op de Nederlandse zender te zien.

Bekijk de mannen van Dokter Anne op TVblik.nl/de-mannen-van-dokter-anne