De Klusjesmannen komen weer in actie

De Klusjesmannen komen weer in actie

Geschreven door Daniël Schalk

De Klusjesmannen komen weer in actie. 3FM-DJ's Sander en Rámon gaan tijden Serious Request 2014 in Haarlem weer aan de slag als De Klusjesmannen. Van donderdag 18 t/m woensdag 23 december hoor je weer overal: "Tik 'm aan!".

De twee handige mannen stropen hun mouwen weer op en helpen bij allerlei klusjes, alles voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Er is niets wat zij niet kunnen.

"Geef Sander en Rámon een opdracht en zij klaren de klus voor je "Huh? Is het nu al klaar?!" kunt zeggen.", laat 3FM weten. Het was even stil rond De Klusjesmannen, na een aantal jaren klusjes hebben gedaan voor de actie 3FM Serious Request en een eigen televisieprogramma bij omroep BNN waren de heren even weg.

3FM liedt weten waarom Sander en Rámon niet het hele jaar als Klusjesmannen werken: "Ze sparen hun krachten het hele jaar, zodat ze zich tijdens 3FM Serious Request vol kunnen geven voor hun opdrachtgevers." Dit jaar zijn Sander en Rámon weer terug als De Klusjesmannen en gaan ze weer aan slag voor Nederlanders met klusjes. Heb jij een klusje voor De Klusjesmannen? Laat hier jou klusje voor Sander en Rámon achter, Tik 'm aan!