Ayoub wint seizoen 3 van The Voice Kids

Ayoub wint seizoen 3 van The Voice Kids

Geschreven door Daniël Schalk

Ayoub heeft vrijdagavond het derde seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Ayoub wist daarmee in de finale Stephanie, Demi, Katrina, Isabel en Nieloefaar te verslaan.

Tijdens de live finale vrijdagavond was Katrina uit team Nick en Simon de eerste afvaller, daarna vielen ook Nieloefaar en Demi af, Stephanie en Isabel bleven samen met Ayoub het langst over maar verloren uiteindelijk toch van publiekslieveling en uiteindelijke winnaar Ayoub.

Coach Marco Borsato ging de live finale in met Demi en de uiteindelijke winnaar Ayoub, het team van Angela Groothuizen bestond in de finale uit Stephanie en Nieloefaar en van het team van Nick en Simon stonden Katrina en Isabel in de finale.

Ook de winnares van The Voice Kids 2013, Laura van Kaam, kwam langs in de spannende finale van seizoen drie. De winnares van 2013 zong haar eigen single ‘I Gotta Have You’. Ook The Voice of Holland winnares van 2013, Julia van der Toorn, verzorgde een gastoptreden tijdens de finale van The Voice Kids. Julia zong haar nieuwe single ‘Waiting All Night’.

Ayoub heeft een studiebeurs van 10.000 euro gewonnen en mag zijn eigen single opnemen. De finale van The Voice Kids werd bekeken door 2.336.000 mensen