Nieuw seizoen van Bloed, Zweet en Tranen op SBS6

Nieuw seizoen van Bloed, Zweet en Tranen op SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

De SBS6-talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen keert dit najaar terug op SBS6, dat vertelt jurylid Danny de Munk vandaag in het AD. Het SBS6-programma Bloed, Zweet en Tranen begon in maart vorig jaar met 868.000 kijkers maar al snel verloor het programma vele kijkers en waren er nog zo een 500.000 kijkers over.

Toch komt er een vervolg van de talentenjacht waarin wordt gezocht naar een nieuwe Nederlandse volkszanger, “Dit najaar begint alweer het jureren voor de SBS6-talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen. Tijd om even bij te komen is er de komende maanden dus amper“, zegt Danny de Munk.

De volkszangers staat momenteel  samen met Henk Poort in het theater met de voorstelling Jeugdherinneringen. Ondanks het drukke schema van De Munk klaagt hij niet over zijn drukke bestaan, “Mijn werk- en privéleven zijn in balans. Meestal ben ik tot laat in de middag thuis. Verder verkeer ik, na een carrière van ruim 30 jaar, in de positie dat ik niet op elk aanbod meer hoef in te gaan”. De finale van de eerste Bloed, Zweet en Tranen trok 752.000 kijkers en werd gewonnen door Jason Bouman.